Workshops

Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan?

In Rotterdam en Moordrecht verzorgen we regelmatig workshopavonden. Op een workshopavond ben je gezellig uit en bieden we je een compleet verzorgde avond aan. Je bent de hele avond creatief bezig, geniet van een hapje en een drankje en gaat onder begeleiding van onze bloemisten aan de slag met je eigen creatie.

Zo meld je je aan voor de workshop

Staat er een workshop op de planning, dan vind je de data en tijden op deze pagina. Je kunt je aanmelden door het formulier aan de rechterkant van de pagina in te vullen. Binnen enkele dagen bevestigen we de workshop per mail. De inschrijving van de workshops gaat op volgorde van binnenkomst, vol=vol.

Neem bij vragen contact op

Heb je vragen? Stel ze gerust! Dit kan door het invulvlak op de pagina Contact je vraag te plaatsen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Workshop voor vriendinnenuitje of personeelsuitje

Wil je je vriendinnen verrassen of zoek je iets leuks voor een bedrijfsuitje? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?
Bij binnenkomst krijg je een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers. Voordat we van start gaan, laat een van onze gediplomeerde cursusleidsters zien met welke bloemen en materialen we gaan werken. Hiermee maken we een voorbeeldstuk. Daarna ga je zelf aan de slag. Het voorbeeldstuk is een leidraad maar je bepaalt zelf hoe je jouw bloemstuk vorm wilt geven. Ondertussen krijg je van ons alle hulp die je nodig hebt. Het gaat erom dat het bloemstuk wordt zoals jij het wilt hebben. En we zorgen natuurlijk ook voor lekkere hapjes tijdens de workshop!
Waar geven jullie de workshops?
We geven de workshops in onze winkels in Rotterdam (Ommoordseweg 35) en Moordrecht (Kerklaan 32).
Wat is de prijs?
De prijs van een workshop is afhankelijk van het stuk dat we maken. De prijs staat bij de workshop vermeld.
Hoe laat beginnen de workshops?
In de avond starten we om 19:30 uur (inloop 19:00 uur). In de ochtend starten we om 10.00 uur (inloop 9.30 uur).

 

Inspiratie eerdere Workshops