Workshops....

Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan?

Wij verzorgen ook workshopavonden. Op een workshopavond ben je gezellig uit en wordt je een compleet verzorgde avond aangeboden waarna je met je eigen kunstwerk naar huis gaat. Je bent de hele avond creatief bezig, geniet van een hapje en een drankje en hebt alle tijd om bij te praten. Je kunt je aanmelden door het formulier aan de rechterkan van de pagina in t vullen. Binnen enkele dagen wordt je workshop bevestigd per mail. De inschrijving van de workshops gaat op volgorde van binnenkomst en VOl=VOL. Als je vragen hebt kun je dit bij het blokje opmerkingen plaatsen. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wil je je vriendinnen verrassen of zoek je iets leuks voor een bedrijfsuitje? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?
Je wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Voordat we van start gaan laat een van onze gediplomeerde cursusleidsters zien welke bloemen en materialen er zijn. Hiermee wordt een voorbeeldstuk gemaakt. Daarna ga je zelf aan de slag. Het voorbeeldstuk is een leidraad maar je bepaalt zelf hoe je jouw bloemstuk vorm wilt geven. Ondertussen krijg je van ons alle hulp die je nodig hebt. Het gaat erom dat het bloemstuk wordt zoals jij het wilt hebben. En niet onbelangrijk: Ook aan de inwendige mens wordt gedacht! 🙂
Locatie
In onze winkels in Rotterdam en Moordrecht geven we onze workshops. De adresgegevens van onze winkels staan vermeld op onze website.
Kosten
De prijs van een workshop is afhankelijk van het stuk dat wordt gemaakt. De prijs staat vermeld bij het workshop stuk. Na opgave ontvang je alle bijzonderheden.
Datum en Tijd
De datums waarop deze workshop gegeven wordt:Op de avond starten we om 19:30 uur (inloop 19:00 uur)
Op de ochtend starten we om 10.00 uur (inloop 9.30 uur).

 

Inspiratie eerdere Workshops: